Private virksomheder – Kommunikation

I private virksomheder ved man godt, hvem kunderne er og som regel ved man også godt, hvordan man kommer i kontakt med dem. Men udnytter I det store potentiale, der ligger i en strategisk styret kommunikation med de øvrige interessenter? Og den meget effektive indirekte salgskanal det er at påvirke kunder og potentielle kunder gennem f.eks. pr og medierne. Ofte ligger der et stort uindfriet potentiale i strategisk styret kommunikation i private virksomheder.

Hvordan kommunikerer I med de øvrige interessenter? – pressen, politikere, aktionærer og ikke mindst medarbejderne. Det gælder om at udforme kommunikationen, så den rammer de rigtige målgrupper og interessenter med målrettet kommunikation på det tidspunkt hvor de er mest modtagelige for budskabet og dermed lettest påvirkelige – med andre ord i højere grad er tilbøjelige til at godtage og acceptere målet med kommunikationen.

Hos Gjøl Consulting har vi en stor værktøjskasse indenfor kommunikation i private virksomheder. Vi sikrer, at jeres virksomhed får afdækket potentialet og får udnyttet kommunikationsressourcerne optimalt til gavn for bundlinjen.

Det har vi gjort i rigtig mange virksomheder.

Se på kundelisten hvilke virksomheder, vi har hjulpet igennem tiden og se hvad de siger her.

Skal vi også hjælpe jer?

ANBEFALET LITTERATUR

Made to stick om kommunikation i private virksomheder
MADE to STICK
af Chip Heath
& Dan Heath
The GO-GIVER
af Bob Burg &
John David Mann
The Tipping Point
af Malcom Gladwell
Experience-Based Communication
af Jens Ornbo,
Claus Sneppen,
Peter Franklin Würtz