Kultur

branding og kultur

At træde ind i lobbyen hos Mærsk på Esplanaden i København, i hovedbygningen hos LEGO i Billund eller i Future Classroom på Campus Carlsberg i København er en helt særlig oplevelse. Man kan simpelthen mærke stedets kultur.

En virksomheds eller institutions særlige kultur er det, der møder den besøgende i det sekund, vedkommende træder ind ad døren. Og det er kulturen i en organisation, der ultimativt sikrer sammenhængskraft, indtjening og vækst.

Er det vigtigt at tage udgangspunkt i kulturen for skabe en god arbejdsplads?

Er kultur ikke bare noget, man har?

Hvordan er kulturen på din arbejdsplads?

Arbejder I godt sammen?

Hvordan har sammenholdet det?

Er der stor udskiftning eller stort sygefravær?

Føler du dig tryg?

Hos Gjøl Consulting er kulturen udgangspunkt for alt procesarbejde. For kulturen er grundsubstansen i virksomhedens og institutionens dna. Kulturudvikling og ikke mindst forankring eller forandring er ofte en langsommelig proces, blandt andet fordi kulturforandring og forankring som regel udfordrer eksisterende handlemønstre og personlige fortolkninger af værdierne. Selve udviklingen og implementeringen af en ny kultur kan foregå meget hurtigt afhængig af organisationens størrelse og kompleksitet. Ofte vil en mindre organisation have lettere ved at udvikle og implementere en ny kultur.

En stærk kultur kræver, at der er konsensus om værdierne, hvad de betyder og hvordan de efterleves i praksis. Det ved jeg alt om, jeg har arbejdet med kulturudvikling hele min karriere.

Hvordan har kulturen det hos jer? – brug eventuelt vores gratis værktøj “Profilstatusrapport” til at afdække hvor stærk jeres kultur er og hvordan kulturen afspejles i jeres profilering.

intern kultur

Læs mere og bliv inspireret under de aktuelle områder i menuen.

Gratis Profilstatusrapport© til skoler og uddannelsesinstitutioner

Gratis profilstatusrapport

Gratis Profilstatusrapport© til skoler og uddannelsesinstitutioner – Dette værktøj giver dig svar på, hvor godt arbejdet med skolens/uddannelsesinstitutionens profilering fungerer, og hvor styrkerne og de mulige udviklingsområder er.

Læs mere her: Gratis Profilstatusrapport ©