Gratis Virksomhedsprofiltest© af virksomhedens brand

Gratis Virksomhedsprofiltest©  til virksomheder og organisationer – Dette gratis tilbud giver dig svar på, hvor godt arbejdet med virksomhedens brand og profilering fungerer, og hvor styrkerne og de mulige udviklingsområder er.

Testen afdækker jeres aktuelle status, og på baggrund af resultatet kan I hurtigt fokusere på og prioritere de områder, hvor behovet og potentialet for forbedring er størst.

Ud fra testen udarbejdes en individuel analyse, som præsenteres på et møde af en konsulent. Her vil I blive præsenteret for både lavthængende frugter og værdifulde langsigtede tiltag. Præsentationen af analysens konklusioner og anbefalinger er også gratis og uforpligtende.

Effektiv og profitabel udvikling af virksomheden kræver, at man har optimale forudsætninger for arbejdet med brandet og profilering inden for otte centrale områder, som testen evaluerer:

  • Fokus på kundebehov
  • Relevans
  • Kundeværdi
  • Positionering
  • Marketingaktiviteter
  • Management
  • Støtte
  • Overvågning

Udfyld nedenstående kontaktformular med dine oplysninger og du vil derefter få tilsendt et spørgeskema, hvor du skal oplyse dit navn og din virksomhed/organisation og besvare de godt 50 spørgsmål inden for ovenstående områder.

I vil efterfølgende modtage en detaljeret individuel analyse af jeres arbejde med virksomhedens brand og profilering, og hvilke områder I med fordel kan arbejde målrettet med.

Analysen afdækker jeres aktuelle status, og på baggrund af resultatet kan I hurtigt fokusere på og prioritere de områder, hvor behovet og potentiale for forbedring er størst.

Spørgeskemaet er rettet mod medarbejdere med ansvar for marketing, branding, salg, service, ledelse m.fl. og I kan med fordel lade flere medarbejdere besvare spørgsmålene, da det giver flere nuancer til analysen og større sikkerhed for de konklusioner rapporten fremhæver.

Udfyld kontaktformularen og få din gratis Virksomhedsprofiltest© nu.

Kontakt:

    Bestilling af Gratis Virksomhedsprofiltest ©*