Gratis CRM Statustest©

Gratis CRM Statustest ©  til virksomheder og organisationer – Dette gratis tilbud giver dig svar på, hvilke områder I med fordel kan arbejde målrettet med inden for udvikling af kunderelationer og kundeloyalitet. Testen afdækker jeres aktuelle status, og på baggrund af resultatet kan I hurtigt fokusere på og prioritere de områder, hvor behovet og potentialet for forbedring er størst.

Ud fra testen udarbejdes en individuel analyse, som præsenteres på et møde af en konsulent. Her vil I blive præsenteret for både lavt hængende frugter og værdifulde langsigtede tiltag. Præsentationen af analysens konklusioner og anbefalinger er også gratis og uforpligtende.

Effektiv og profitabel udvikling af kunderelationer kræver, at man har optimale forudsætninger for arbejdet med dialog og loyalitet inden for otte centrale områder, som testen evaluerer:

  • CRM aktiviteter
  • Fokus på kundebehov
  • Kunde- og emnerentabilitet
  • Planlægning/Opfølgning/statusmåling/overvågning
  • Virksomhedens forudsætninger
  • Management
  • Organisation
  • IT

Udfyld nedenstående kontaktformular med dine oplysninger og du vil derefter få tilsendt et spørgeskema, hvor du skal oplyse dit navn og din virksomhed/organisation og besvare de godt 50 spørgsmål inden for ovenstående områder.

I vil efterfølgende modtage en detaljeret individuel analyse af jeres arbejde med CRM, og hvilke områder I med fordel kan arbejde målrettet med inden for udvikling af kunderelationer og kundeloyalitet.

Analysen afdækker jeres aktuelle status, og på baggrund af resultatet kan I hurtigt fokusere på og prioritere de områder, hvor behovet og potentiale for forbedring er størst.

Spørgeskemaet er rettet mod medarbejdere med ansvar for kundedialog og kundeloyalitet (Marketing, salg, service, ledelse m.fl.) og I kan med fordel lade flere medarbejdere besvare spørgsmålene, da det giver flere nuancer til analysen og større sikkerhed for de konklusioner rapporten fremhæver.

Udfyld kontaktformularen og få din gratis CRM Statustest© nu.

Kontakt:

    Bestilling af Gratis CRM Statustest ©*