Offentlige institutioner – Produktudvikling

I gamle dage var alle offentlige institutioner kendetegnet ved et simpelt og fast defineret tilbud til borgerne, som man samvittighedsfuldt leverede inden for den gældende lovgivning. Med produktionsmål og skarp fokus på vækst og økonomi, individuelt differentierede tilbud, nye systemer samt love og regler der ofte ændres, er behovet for service- og produktudvikling i offentlige institutioner en nødvendighed.

Hos Gjøl Consulting har vi stor erfaring med at arbejde med offentlige institutioner og vi har mange års erfaring med at gøre offentlige virksomheder og institutioner bedre til produktudvikling til gavn for både borgere og medarbejdere.

Vi tilbyder at sætte innovation og produktudvikling i system.

På vores skræddersyede udviklingsforløb skabes grundlaget for at udvikle nye produkter og serviceydelser, som skærer overflødig spildtid væk og sikrer relevant aktuel inspiration og konkrete resultater.

Vi tager deltagerne gennem en 8-trins udviklingsmodel, som i sidste instans fører til flere nye muligheder, som evalueres og prioriteres, med henblik på at udvikle og implementere de mest relevante, så det i sidste ende bliver muligt at tilbyde borgerne bedre servicetilbud og sikre en mere effektiv arbejdsdag samt større trivsel for medarbejderne.

Fremtiden er her allerede – skal vi også hjælpe jer?

Se på kundelisten hvilke offentlige institutioner, vi har hjulpet igennem tiden og se hvad de siger her – vi kan også hjælpe jer!

produktudvikling offentlige institutioner